Hurwenen | straatinfo

overige politie meldingen

Taxichauffeur nog niet bekend

donderdag 14 mei 2009 overige

Dinsdagavond toonde het programma Opsporing Verzocht een reconstructie van de vluchtroute van de 21-jarige verdachte na de dubbele moord of doodslag in Hurwenen. Specifiek stelde het onderzoeksteam de vraag of twee vermoedelijk Turkse of Marokkaanse mannen en een taxichauffeur zich willen melden. De hoofdofficier van Justitie in Arnhem loofde een beloning van 20.000 euro uit voor informatie die leidt tot opheldering van dit misdrijf, de moord of doodslag in Hurwenen, gepleegd in de nacht van 23 op 24 september 2008.
Dinsdagavond kwamen naar aanleiding van de uitzending 5 tips binnen. Woensdagmiddag ontving het onderzoeksteam nog twee tips waarvan n zeer waardevol leek. De tipgever vertelde dat hij een man die bewuste nacht in september een lift heeft gegeven in de buurt van Velddriel. Het onderzoeksteam is in gesprek met deze tipgever om te achterhalen of de tip waardevol blijkt voor het onderzoek. Taxibedrijven Tot op heden heeft de taxichauffeur zich nog niet gemeld. Ondanks de eerder genoemde mogelijk waardevolle tip, verzendt de politie ruim 3500 brieven donderdag naar taxibedrijven in het midden van het land. Onder andere aan taxibedrijven in de gemeenten Zuid-Holland, Brabant, Utrecht, Zeeland en Gelderland. In de brief wordt gevraagd om de ritstatussen van de nacht van 23 op 24 september 2008 naar de politie te sturen. Hiermee hoopt het onderzoeksteam nader onderzoek te doen naar de vluchtroute van de verdachte. Uit onderzoek is gebleken dat de 21-jarige verdachte rond half zes in de vroege ochtend van woensdag 24 september door een taxi in Hellevoetsluis is afgezet. (13)

Soortgelijke berichten

Aanhouding na beroving taxichauffeur
Huissen dinsdag 30 april 2013

Politie zoekt getuigen van beroving taxichauffeur
Groningen woensdag 18 maart 2009

Taxichauffeur gewond bij poging beroving
Arnhem zaterdag 25 juni 2016

Taxichauffeur beroofd in Voorhout, politie zoekt getuigen
Voorhout zondag 10 december 2017

Getuigenoproep ernstig verkeersongeval Rokin
Amsterdam maandag 29 februari 2016

Slachtoffer Piet Mondriaanstraat overleden: Politie zoekt getuigen
Amsterdam vrijdag 16 maart 2018

Beroving taxichauffeur in Den Helder
Den Helder zaterdag 18 maart 2017

Taxichauffeur rijdt onder invloed van hennep en zonder rijbewijs
Gilze zaterdag 01 oktober 2016

Aanhouding in zaak verdronken Brit Richard Cole
Amsterdam zaterdag 20 februari 2016

Snorder berooft klant
Breda zondag 15 mei 2016

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio